Suche

O spletni strani

O spletni strani


Lumar IG d.o.o.

Limbuška cesta 32 A
2000 Maribor
Slovenija

Direktor: Marko Lukić

Tel: +386 2/ 421 67 50 
Faks: +386 2/ 421 67 57 
E-pošta: info@lumar.si

 

Avtorji spletne strani
Grafično oblikovanje: Kraft&Werk d.o.o.
Tehnična izvedba: Kraft&Werk d.o.o. 

Besedila
Lumar, Kraft&Werk d.o.o. 

Fotografije
Arhiv Lumar 

Pravno obvestilo

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov
V podjetju Lumar želimo varovati vašo zasebnost. Večina strani na naši spletni strani je takih, da vam ni treba izdati kakršnih koli podatkov o sebi. Da vas bomo lahko seznanjali z nekaterimi novostmi (npr. katalog prodajnega programa, prijava za prejemanje e-novic …), potrebujemo nekaj podatkov, ki omogočajo vašo osebno prepoznavo (osebne podatke) ali omogočajo, da stopimo v stik z vami. V teh primerih vas bomo prosili, da nam jih posredujete. Podatke, ki nam jih boste posredovali, ne bomo razkrili nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj za to, za kar ste jih posredovali.

Lumar ne zbira nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani, za katere nima posebne osebne privolitve obiskovalca strani. Za namene statistike si podjetje Lumar pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika, predvsem pa ne obdeluje naslova IP obiskovalcev. Vzdrževalec spletne strani Lumar je Kraft&Werk d.o.o. V skladu s pogodbo z Lumarjem opravlja naloge glede vzdrževanja in nadgradenj strani. Kraft&Werk d. o. o., obdeluje osebne podatke samo v okviru pooblastil Lumarja. 

Pogoji uporabe
Opozarjamo vas, da je material na tej spletni strani izključno informativnega značaja. V Lumarju si prizadevamo redno posodabljati informacije na spletni strani, vendar ne moremo jamčiti za njihovo natančnost ob vsakem času. 
 
Izključitev odgovornosti
Za dokumente in podatke, ki so na razpolago na strani, podjetje Lumar ne jamči ali prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katere koli informacije, proizvoda ali opisanega postopka. 
 
Avtorske pravice
Vsebine in fotografije, objavljene na www.lumar.si, so last podjetja Lumar in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Ne sme se jih kopirati, razmnoževati ali kakor koli drugače distribuirati brez dovoljenja Lumarja.

Copyright © 2015 Lumar. Vse pravice pridržane. 

Kaj drugi pravijo o BlackLine hišah

 • EDVARD BLAŽKO
  BlackLine-Arhitekt:


  "Arhitektura je umetnost. Pri BlackLine hišah ustvarjam prostore, lepe objekte za življenje."

   

 • ANA REMŠKAR
  Lastnica hiše:


  „Naša BlackLine hiša je umetniško delo. Ekstravagantna, z originalnimi detajli. V njej se dobro počutim!!“

BlackLine INDIVIDUAL

Vile, ustvarjene za ljudi, ki vedo kaj želijo: so odprti, zahtevni, edinstveni.

VEČ O TEM

BlackLine
filozofija kakovosti

Z izbiro vrhunskih materialov in skrbno certificirano izvedbo izpolnjujejo BlackLine hiše najvišje zahteve po kakovosti in dolgi življenjski dobi...

VEČ O TEM

BlackLine Tehnologija

BlackLine so interdisciplinarno zasnovani objekti, ki v sebi združujejo najnovejša dognanja iz področja arhitekture, gradnje in inženirstva...

VEČ O TEM
BlackLine aktivna hiša

Vzorčna hiša
Dunaj

V največjem avstrijskem centru vzorčnih hiš Blaue Lagune smo zgradili hišo iz družine BlackLine.

VEČ O TEM