Suche

Lumar hiše

Lumar je tehnološko usmerjeno podjetje. Ustvarjamo trende, ki se odražajo v vseh naših hišah. 

 

V vsaki hiši Lumar je namreč zajeta vrhunska Lumar tehnologija, ne glede na to kateri tip hiše izberete. 

Skrb za trajnostni razvoj in minimalno onesnaževanje okolja ter energetsko učinkovita gradnja so trendi današnjega časa in osnovne smernice delovanja in razvoja našega podjetja. V odgovor tem zahtevam, smo v podjetju razvili detajle za proizvodnjo vrhunskih energetsko varčnih in pasivnih objektov. Leta 2007 smo kot prvi ponudnik montažnih objektov v Sloveniji postavili pasivno hišo, ki smo jo že leta 2009 nadgradili s prvo plus energijsko hišo. Smo edini evropski proizvajalec montažnih objektov, ki ima certificirano pasivno tehnologijo pri nemškem Passivhaus inštitutu, ob tem pa še Evropsko tehnično soglasje (ETA) za pasivni sistem.

Naše kakovostne energetsko varčne in pasivne gradnje so sestavljene iz popolnoma naravnih materialov ter ustvarjajo zdravo in prijetno bivalno klimo. V svojem celotnem življenjskem ciklu pa minimalno obremenjujejo okolje. Ob gradnji stanovanjskih hiš pozornost posvečamo tudi razvoju večjih nizkoenergijskih objektov. V letu 2008 smo postavili prvi vrtec v pasivni tehnologiji, ki sta mu v letu 2011 sledila še dva.

Trajnostna in okolju prijazna gradnja je v naši podzavesti. Ta miselnost se prenaša na vse naše zaposlene in vse naše hiše. Temu sledi naš razvoj in to potrjujejo številne prejete domače in tuje nagrade ter certifikati za našo pasivno tehnologijo in hiše. Uspešno delovanje in sledenje viziji ter poslanstvu se odraža tudi v dejstvu, da je vse večje povprašavanje po hiša Lumar tudi na trgih Avstrije, Nemčije, Švice in Italije. Na omenjene trge želimo v prihodnje še intenzivneje prenašati ime in tehnologijo Lumar.

Kaj drugi pravijo o BlackLine hišah

 • EDVARD BLAŽKO
  BlackLine-Arhitekt:


  "Arhitektura je umetnost. Pri BlackLine hišah ustvarjam prostore, lepe objekte za življenje."

   

 • ANA REMŠKAR
  Lastnica hiše:


  „Naša BlackLine hiša je umetniško delo. Ekstravagantna, z originalnimi detajli. V njej se dobro počutim!!“

BlackLine INDIVIDUAL

Vile, ustvarjene za ljudi, ki vedo kaj želijo: so odprti, zahtevni, edinstveni.

VEČ O TEM

BlackLine
filozofija kakovosti

Z izbiro vrhunskih materialov in skrbno certificirano izvedbo izpolnjujejo BlackLine hiše najvišje zahteve po kakovosti in dolgi življenjski dobi...

VEČ O TEM

BlackLine Tehnologija

BlackLine so interdisciplinarno zasnovani objekti, ki v sebi združujejo najnovejša dognanja iz področja arhitekture, gradnje in inženirstva...

VEČ O TEM
BlackLine aktivna hiša

Vzorčna hiša
Dunaj

V največjem avstrijskem centru vzorčnih hiš Blaue Lagune smo zgradili hišo iz družine BlackLine.

VEČ O TEM