Suche

Arhitektura

V okviru načel trajnostne arhitekture v procesu projektiranja zato stremimo k uresničevanju sodobnih arhitekturnih slogov.
 


Verjamemo da, drugače kot nekdaj, v sodobnosti značilnih raznovrstnosti življenjskih slogov in prepričanj, individualizem postaja vodilni arhitekturni izziv. Ob naši pestri kataloški ponudbi sodobnih arhitekturnih rešitev, ponujamo širok spekter možnosti dodatnega individualnega prilagajanja, ki istočasno s funkcionalnimi in oblikovnimi intervencijami, upoštevajo individualne zahteve, skladnost z okoljem posameznih lokacij in negujejo tesen odnos do obstoječih prostorskih kvalitet. Izvirne arhitekturne rešitve v naboru naših tipskih hiš so že v svoji osnovi zasnovane s skrbnim premislekom v odprti, preprosti in logični strukturi, ki z nadzorovanimi posegi omogočajo raznovrstne prilagoditve brez zmanjšanja bivalnih, energetskih ali estetskih kvalitet osnovnega konceptualnega izhodišča. Možnosti individualne obravnave izbora materialov, stavbnega pohištva in dodatnih arhitekturnih elementov nudijo preobrazbo vseh tipiziranih rešitev v povsem individualno, arhitekturno skladno celoto.

Edvard Blažko

SoNo arhitekti smo ponosni sodelavci podjetja Lumar IG d.o.o. Naše dosedanje sodelovanje je odlikoval posluh in spoštovanje do naših arhitekturnih zamisli. 

Več o tem

Kaj drugi pravijo o BlackLine hišah

 • EDVARD BLAŽKO
  BlackLine-Arhitekt:


  "Arhitektura je umetnost. Pri BlackLine hišah ustvarjam prostore, lepe objekte za življenje."

   

 • ANA REMŠKAR
  Lastnica hiše:


  „Naša BlackLine hiša je umetniško delo. Ekstravagantna, z originalnimi detajli. V njej se dobro počutim!!“

BlackLine INDIVIDUAL

Vile, ustvarjene za ljudi, ki vedo kaj želijo: so odprti, zahtevni, edinstveni.

VEČ O TEM

BlackLine
filozofija kakovosti

Z izbiro vrhunskih materialov in skrbno certificirano izvedbo izpolnjujejo BlackLine hiše najvišje zahteve po kakovosti in dolgi življenjski dobi...

VEČ O TEM

BlackLine Tehnologija

BlackLine so interdisciplinarno zasnovani objekti, ki v sebi združujejo najnovejša dognanja iz področja arhitekture, gradnje in inženirstva...

VEČ O TEM
BlackLine aktivna hiša

Vzorčna hiša
Dunaj

V največjem avstrijskem centru vzorčnih hiš Blaue Lagune smo zgradili hišo iz družine BlackLine.

VEČ O TEM