Suche

Filozofija

Linija BlackLine poleg kakovostnih materialov in gradnje ponuja presežek sodobnega arhitekturnega oblikovanja - BlackLine hiše poosebljajo design brez kompromisov.


Čiste linije fasad prepričajo z moderno arhitekturo, ki zagotavlja trajnostno sodobnost. Linija BLACKLINE je namenjena tistim, ki iščejo sodobno, tlorisno funkcionalno, družinsko nizkoenergijsko hišo. Linija predstavlja osnovo, ki jo prilagodimo vašim željam in potrebam, upoštevajoč dano lokacijo in možnost za primerno umestitev v okolje. Linija BLACKLINE je za tiste, ki se zavedajo prednosti, ki jih ponuja montažna gradnja, a si želijo sodobnih atraktivnih arhitekturnih rešitev.

Optimalni tlorisni razpored in dovršene fasade zagotavljajo užitek bivanja dovolj drznim, upoštevajoč sodobne koncepte nizko energetske, ekološke gradnje. Linija hiš Lumar BLACKLINE s premišljenim dizajnom, vrhunskimi ekološkimi materiali in neskončnimi steklenimi površinami, ki intimnost bivanja povežejo z obdajajoči okolico, predstavlja nov mejnik v montažni gradnji enodružinskih hiš.

Osebnost

Vsak objekt trajno zaznamuje prostor v katerega ga postavimo. Kljub temu pa ne smemo pri arhitekturi gledati le zunanjosti objekta, saj arhitektura ponuja in predstavlja veliko več.

Več o tem

Ekologija

Od Zibelke do zibelke (Cradle to Cradle) je koncept, ki govori o celotnem okolju prijaznem ciklu gradnje objekta.

Več o tem

Arhitektura

V okviru načel trajnostne arhitekture v procesu projektiranja zato stremimo k uresničevanju sodobnih arhitekturnih slogov. 

Več o tem

Kakovost

Kakovost in dovršenost, povezana z odličnim bivalnim ugodjem, se odražajo v vseh hišah Lumar.

Več o tem

Lumar hiše

Lumar je tehnološko usmerjeno podjetje. Ustvarjamo trende, ki se odražajo v vseh naših hišah. 

Več o tem

Partnerji

Hiše Lumar so zgrajene izključno iz visoko kakovostnih materialov. V njih vgrajujemo samo izbrane in preizkušene elemente naših partnerjev.

Več o tem

Kaj drugi pravijo o BlackLine hišah

 • EDVARD BLAŽKO
  BlackLine-Arhitekt:


  "Arhitektura je umetnost. Pri BlackLine hišah ustvarjam prostore, lepe objekte za življenje."

   

 • ANA REMŠKAR
  Lastnica hiše:


  „Naša BlackLine hiša je umetniško delo. Ekstravagantna, z originalnimi detajli. V njej se dobro počutim!!“

BlackLine INDIVIDUAL

Vile, ustvarjene za ljudi, ki vedo kaj želijo: so odprti, zahtevni, edinstveni.

VEČ O TEM

BlackLine
filozofija kakovosti

Z izbiro vrhunskih materialov in skrbno certificirano izvedbo izpolnjujejo BlackLine hiše najvišje zahteve po kakovosti in dolgi življenjski dobi...

VEČ O TEM

BlackLine Tehnologija

BlackLine so interdisciplinarno zasnovani objekti, ki v sebi združujejo najnovejša dognanja iz področja arhitekture, gradnje in inženirstva...

VEČ O TEM
BlackLine aktivna hiša

Vzorčna hiša
Dunaj

V največjem avstrijskem centru vzorčnih hiš Blaue Lagune smo zgradili hišo iz družine BlackLine.

VEČ O TEM